bouwgrond in kindvriendelijke doodlopende straat

Te koop

Dit lot bouwgrond ligt in een bestaande verkaveling te Wildenburg. De straat is een rustige, kindvriendelijke doodlopende straat. Lagere school op amper 100m. Ideale woon-werk ligging: Goede verbinding met de wagen daar deze grond op 5 minuten van de E40 ligt. Ook vlotte verbinding met het station van Beernem (binnenkort nieuw fietspad voor vlotte verbinding). Groene omgeving in de nabijheid van natuurdomein Bulskampveld) De tuin is Noord-Oost gericht. Totale oppervlakte 720 m².

Geen bouwverplichting
Open bebouwing
Voorschriften: min. 4m zijdelingse afstand van perceelsgrenzen, min. 5 van openbaar domein, min. 10m van achterkavelgrens. Bouwdiepte verdieping max. 12m. (max. 2 bouwlagen) en kroonlijst hoogte 6m. Bijkomende info kan verkregen worden na afspraak.

Ideaal om uw bouwdroom te realiseren!​

Ligging: Sint-Jorisstraat - 8750 Wingene

UPDATE: wegens tijdelijke wegenwerken is het mogelijk dat u niet via de Beernemsteenweg de Sint-Jorisstraat kan inrijden. Wenst u ter plaatse te gaan dan rijdt u best naar de Baron van der Bruggenlaan (via De Gruyterdreef) en neemt u de eerste straat rechts. Vervolgens parkeert u de wagen en gaat u te voet verder via het wandelpad. Zie ook foto.

Download hier de info-fiche van dit pand: