recente woning met praktijk & duplex 1 slaapkamer appartement

Te koop

Omschrijving:
​Deze woning is gelegen op een commercieel interessante locatie aan de Koning Leopoldlaan te Maldegem. De locatie met veel passage biedt u een uitzonderlijke visibiliteit voor uw zaak. De woning werd gebouwd en casco afgewerkt in 2018 waarna in 2019 de verdere binnenafwerking werd gedaan. Het gelijkvloers en 1ste verdiep werden volledig afgewerkt, 2de verdieping zijn er nog puntjes die afgewerkt moeten worden. De tuin is zuidgericht en via het tuinhuis is er een doorgang naar de achterliggende straat. Daar het om een recente woning gaat, gaat het hier ook om een energiezuinige woning (EPB in opmaak, doelstelling maximale Epeil 49)

Indeling:

  • gelijkvloers: inkom (afgescheiden van praktijk), ruime praktijkruimte, trapberging en toilet (ruimte kan ook heringericht worden naar een woonbestemming)
  • 1ste verdiep: leefruimte met pelletkachel en een moderne open keuken
  • 2de verdieping: 1 slaapkamer, badkamer (wastafel, inloopdouche en toilet), aan de badkamer is er een kleine bergruimte voor wasmachine en droogkast
  • andere: parkeerruimte voor de woning, tuin met terras (zuidgericht), tuinhuis (met doorgang naar achterliggende straat)

Troeven:
commerciële ligging met hoge visibiliteit, quasi nieuwbouw met moderne afwerking, zuidgericht tuin met terras

​Adres: Koning Leopoldlaan 65/B - 9990 Maldegem
Vraagprijs: 270.000 €
​meer info, download de pandfiche

Download hier de info-fiche van dit pand: