Welke formule kiezen?


EINDELIJK VAKANTIE!

Het hele jaar druk bezig zijn, rennen, plannen… Het klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren. Je hebt dan ook lang gewacht op een welverdiende vakantie en die komt er nu aan! Zorg er voor dat niets of niemand deze periode van onthaasting en ontspanning kan verstoren. Een bijstandsverzekering kan er voor zorgen dat je een heel pak stoorzenders uitschakelt. Alleen: je moet er wel tijdig aan denken.


CHECKLIST

Kijk nog eens na of u zo’n reisbijstandsdekking hebt en of ze is afgestemd op jouw vakantieplannen:

Is de auto mee verzekerd?

Is iedereen mee gedekt (alle leden van het gezin, kinderen, vrienden die meereizen, oma en opa, …)? >

Is er dekking voorzien voor het land waar u naar toe gaat?

Is er dekking als u ter plaatse met een huurwagen of bromfiets rondtoert?

Indien u meerdere wagens gebruikt: is de wagen waarmee u op vakantie gaat wel verzekerd? Of slaat de dekking op de wagen die thuis blijft…


ONS AANBOD

Wij stellen je met plezier de formule voor die het beste past bij jouw plannen. Vliegreis, autoreis, avontuurlijke reis, zakenreis: een wereld van verschil. Binnen de gamma’s van Europ Assistance, AXA Assistance en VAB vinden we wat qua prijs en qua kwaliteit het best bij je past.


HET HELE JAAR ROND

Voor een reisbijstandverzekering bestaan tijdelijke formules en jaarformules. Wie meer dan 1 reis per jaar maakt of wie tussendoor ook nog eens een weekendje meepikt, is meestal beter af met een jaarformule. Zo zijn ook uw trip naar Londen of Parijs en uw skivakantie mee verzekerd.


PECHVERHELPING INBEGREPEN

Een jaarformule voorziet meestal ook een dekking pechverhelping. Je hoeft dus niet echt op reis te zijn om geholpen te worden. Even gaan shoppen in Brugge, een bezoek brengen aan een familielid in Kortrijk of gewoon op weg naar het werk… Je lekke band wordt verwisseld en je voertuig wordt bij pech weer rijklaar gemaakt of getakeld.


Vraag hieronder uw persoonlijke offerte aan voor een reisbijstandsverzekering.