Bekijk onze video

Immo

Een woning verkopen of aankopen is geen dagelijkse kost. Er komt heel wat bij kijken. Bij kantoor Vande Keere kan u bij Ewout terecht voor immobiliën.

In tegenstelling tot een standaard vastgoedkantoor, stellen wij zowel de korte als lange termijn doelstellingen van uw investering in immobiliën voorop. Zo gaan we uw verwachtingen en noden als koper of als verkoper na. We nemen de tijd om te luisteren naar uw plannen en wensen, leveren een realistische prijsschatting, en staan in voor een wettelijk correcte afhandeling van de transactie voor beide partijen. 

Kortom, we staan u persoonlijk bij met onze expertise en ervaring doorheen het hele proces; van een correcte schatting tot het succesvol afsluiten van het compromis of huurcontract. En dit alles steeds met de nodige empathie en in volle transparantie

Immo in de kijker

Te koop
24
3
187 m²
150 m²
1
Beernem
€ 305.000
Instapklare bel-etage woning met west-gerichte tuin
Te koop
13
3
491 m²
160 m²
1
Assebroek
€ 389.000
Bungalow met karakter centraal gelegen in Assebroek
Verhuurd
2
3
204 m²
140 m²
2
Sint-Joris
Verhuurd
Rijwoning in het rustige Sint-Joris
Te koop
15
3
0 m²
0 m²
1
€ 195.000
vastgoed kopen spanje

Hoe gaan we voor u te werk?

Heeft u plannen om te verkopen of te verhuren? Dan starten wij met een visuele inspectie en een nauwkeurige prijsschatting van uw pand. Indien nodig bieden wij u praktisch advies om uw eigendom aantrekkelijker te maken voor kandidaat kopers of huurders. We staan in voor de publiciteit, de opvolging van de bezoeken, en houden u op regelmatige tijdstippen geïnformeerd over de stand van zaken.

Bent u op zoek naar een geschikte woning? We bieden u ruim de tijd om één of meerdere van onze panden verschillende keren te bezichtigen. Zeker wanneer u renovatie- of verbouwingsplannen hebt. We bezorgen u snel via digitale weg alle nodige gegevens en documenten over het bezochte pand  en waken over een correcte onderhandeling over de vraagprijs.

Wenst u een waardebepaling van uw huis, appartement of grond? Dit kan gratis. Neem vrijblijvend contact hiervoor via via mail of telefoon. Wanneer u een volledig schattingsrapport verlangt wordt dit aangerekend en later in mindering gebracht bij een eventuele verkoop. 

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Stel uw vraag via het contactformulier.