Bekijk onze video

Ons kantoor


Een geruststellende verzekering, een levensbelangrijke hypotheek, een onmisbare lening, een nieuwe woning die bij u noden past. Hoe maakt u de juiste keuze?

Bij Vande Keere vindt u wat u op belangrijke momenten in uw leven het meeste nodig hebt. Met duidelijk, helder advies en een heel persoonlijke begeleiding staan wij u telkens bij. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en AXA-bankagent bieden wij u inzicht in al uw mogelijkheden en stellen we oplossingen voor u samen, die perfect aansluiten bij uw plannen, wensen en noden. Dus geen ellenlange zoektocht, maar in één keer ontdekken wat u het meeste helpt.

Reeds drie generaties bouwen we aan onze expertise en vormen onze vele jaren ervaring een stevige basis voor een vlotte, correcte en efficiënte aanpak. Wat u ook nodig heeft, wij zijn uw vertrouwenspersoon, waarop u steeds kan rekenen om tot het uiterste te gaan. Het maakt niet uit welke van onze producten of diensten uw wenst. Het moet gewoon uitstekend geregeld zijn. En daar staan we voor.

Beter adviseren begint met duidelijk informeren!

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Stel uw vraag via het contactformulier.