Verzekering professioneel

Ongeval met een bedrijfswagen? Brand- of waterschade in uw kantoorruimtes? Een van uw klanten stelt u aansprakelijk voor een productiefout? Een onderneming kent vele risico’s en er zijn tal van verzekeringen voor zelfstandigen en bedrijven voorhanden.

Samen bekijken we uw bedrijfssituatie en stellen het best passende verzekeringspakket voor u samen. Mogelijk hebt u specifieke wensen of zijn er risico’s waar u niet bij stilstaat? Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar selecteren we voor u een verzekering perfect op maat van uw onderneming. Vanzelfsprekend tegen correcte premies en met de beste voorwaarden.

Maar ook u als zaakvoerder van een éénmanszaak of vennootschap vergeten we niet. We bekijken samen het risico van arbeidsonbekwaamheid door ziekte of ongeval en de mogelijkheden om uw pensioen financieel goed voor te bereiden. 

Wordt uw bedrijf geconfronteerd met schade? Dan reageren we snel en efficiënt. Het is immers belangrijk dat uw bedrijfsactiviteiten zo goed mogelijk kunnen verder lopen. We volgen uw schadedossier van begin tot einde op en begeleiden u met duidelijke informatie doorheen dit hele proces. 

Meld hier uw schade.

Mobiliteit
Brandverzekering
Rechtsbijstand
Personeel
Groepsverzekering
Aansprakelijkheid
Pensioen

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Stel uw vraag via het contactformulier.